Cv

Kuka. Olen 38-vuotias tutkija ja teologi. Olen Kokoomuksen Uudenmaan piirin kansanedustajaehdokkaana huhtikuun 2015 eduskuntavaaleissa.

Perhe. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa tytärtä, 6- ja 13-vuotiaat, sekä diplomi-insinöörimies.

Arvot. Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, välittäminen, vastuu ja vapaus. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että voimme elää yhteiskunnassa, jossa nämä arvot toteutuvat. Tavoitteena on, että jokaisella on ihmisarvoinen elämä, mahdollisuus olla oma itsensä, elää rauhassa ja ilman pelkoa.

Koulutus. Koulutukseltani olen teologian maisteri ja viimeistelen parhaillaan väitöskirjaa. Olen sosiaalietiikan tohtorikoulutettavana Helsingin Yliopistossa. Sivuaineena minulla on sosiaalipsykologia. Lisäksi olen suorittanut psykoterapian valmentavat erikoisopinnot. Vuonna 2009 suoritin Akateemisen Yrittäjätutkinnon Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

Työ. Tällä hetkellä työskentelen tutkijana Helsingin yliopistossa. Tutkimukseni käsittelee konkurssin kokeneiden ja ylivelkaantuneiden selviytymistä. Tutkimukseni on osa Lamakausien sosiaaliset seuraukset -hanketta.

Olen myös yrittäjä. Sen lisäksi, että minulla on yhdessä sisaruksieni kanssa perustettu yritys, olen koko elämäni ajan, aina yläasteen ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien työskennellyt eri pituisia aikoja perheyrityksessämme. Olen tehnyt kaikkea aina pihan siivoamisesta rahaliikenteen hoitamiseen saakka.

Lisäksi olen ollut kaksi kertaa kotiäitinä, jonka katson kuuluvan tärkeäksi osaksi CV:täni.

Vapaa-aika. Harrastan joogaa, josta on tullut osa jokapäiväistä elämääni. Pidän juoksemisesta ja kaikenlaisesta liikunnasta. Luen myös paljon. Elämäni suurin ilo ja onni ovat kuitenkin ystävät ja perhe!