Ruut

Kuka. Olen 40-vuotias tutkija ja teologi. Lisäksi toimin perheyrityksessämme järjestelmäkehittäjänä. Minulla on kaksi tytärtä, 8- ja 15-vuotiaat.

Arvot. Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, välittäminen, vastuu ja vapaus. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että voimme elää yhteiskunnassa, jossa nämä arvot toteutuvat. Tavoitteena on, että jokaisella on ihmisarvoinen elämä, mahdollisuus olla oma itsensä, elää rauhassa ja ilman pelkoa.

Koulutus. Koulutukseltani olen teologi. Olen sosiaalietiikan tutkijana Helsingin Yliopistossa. Sivuaineena minulla on sosiaalipsykologia. Lisäksi olen suorittanut psykoterapian valmentavat erikoisopinnot. Vuonna 2009 suoritin Akateemisen Yrittäjätutkinnon Helsingin Kauppakorkeakoulussa.

Työ. Tällä hetkellä työskentelen tutkijana Helsingin yliopistossa. Tutkimukseni käsittelee konkurssin kokeneiden ja ylivelkaantuneiden selviytymistä.

Olen myös yrittäjä. Sen lisäksi, että minulla on yhdessä sisaruksieni kanssa perustettu yritys, olen koko elämäni ajan, aina yläasteen ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien työskennellyt eri pituisia aikoja perheyrityksessämme. Olen tehnyt kaikkea aina pihan siivoamisesta rahaliikenteen hoitamiseen saakka. Tällä hetkellä toimin järjestelmäkehittäjänä.

Tämän lisäksi olen myös aikoinani jakanut postia, ollut myyjänä ym. Olen myös työskennellyt lastensuojelussa. Lisäksi olen ollut kaksi kertaa kotiäitinä, jonka katson kuuluvan tärkeäksi osaksi CV:täni.

Vapaa-aika. Harrastan joogaa, josta on tullut osa jokapäiväistä elämääni. Pidän juoksemisesta ja kaikenlaisesta liikunnasta. Luen myös paljon. Lisäksi olen alkanut valokuvaamaan viime vuosien aikana ja pidämme hyvän ystävänäni kanssa lifestyleblogia, johon minä valokuvaan ja ystäväni kirjoittaa. Elämäni suurin ilo ja onni ovat ystävät ja perhe!

 

Yhteystiedot:

Email: ruut.sjoblom@gmail.com
Puh: +358 40 820 0223